Paolan legendaarinen pastasalaatti

salaatti1.jpg

Tämä jos mikä on klassikko. Salaatista ei paljon parempaa enää saa. Harmi vain, että tätä tulee helposti sellainen määrä, että sitä syödään vielä viikkoa myöhemminkin. Parasta tämä on kuitenkin tuoreena kun kana ja pasta ovat vielä hieman lämpimiä. Jokaisen hyvän salaatin ainesosat (rucola ja pinjansiemenet) löytyvät toki tästäkin herkusta.

Paolan pastasalaatti

1/2 grillattu broileri
paketti penneä
4-5 rkl pestoa
rouhittua mustapippuria
puntti rucolaa
tammenlehväsalaattia
punasipuli ohuina siivuina
kourallinen pinjansiemeniä
(melonia tai persikkaa pieninä kuutioina)
(parmesania lastuina)

Irrota lihat broilerista, paloittele. Keitä pasta, käsittele vihannekset ja hedelmät, paahda pinjansiemenet. Sekoita kulhossa pasta ja pesto, broileri, vihannekset ja hedelmät, mausta mustapippurilla. Höylää parmesanlastuja päälle.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

3 Responses

  1. Lintu75 June 1, 2006 / 1:26 am

    No kylläpäs onkin hyvän näköistä!!!! Tahtoo kanssa!

  2. cele June 5, 2006 / 11:46 pm

    Ehdottomasti herkkua kyllä. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *