Ben & Jerry -uutuudet

bj

Jäätelökausi on alkanut ja uutuusjäätelöt tulvineet pakastealtaisiin. Meillä ei viime kesän kääntymyksen jälkeen ole paljon kaupan jäätelöaltaita tutkittu, mutta pari Ben&Jerry-pakettia pitää aina pakastimesta löytyä kun jäätelönhimo yllättää. Tämän kesän B&J-uutuudet tarttuivatkin nopeasti mukaan kaupasta ja niitä on nyt maisteltu.

Baked Alaska on siis paistettua Ala vaniljajätskiä, valkosuklaajääkarhuja ja vaahtokarkkeja. Maku on erittäin makea, mieleeni tulee lähinnä Cookie Dough. Vaahtokarkit eivät paljon seasta erotu muuten kuin makeutena, mikä on hieman kummallista B&J-laaduille. Yleensä kun sattumat ovat näissä selkeästi havaittavia. Jääkarhunpalat sen sijaan ovat hyvän kokoisia ja makuisia ja vaniljajätski tuttua B&J-laatua. Ei tästä ole Cookie Doughin ylittänyttä, alempaa keskikastia (Suomen) B&J-makujen joukossa.

Chocolate Macadamia taas on sekaisin survottua suklaa- ja vaniljajätskiä sekä suklaakuorrutettuja macadamia-pähkinöitä, ja HYVÄÄ. Minulla ei ole hajuakaan, mitä macadamia-pähkinät ovat, mutta suklaakuorrutettuina ne ovat järjettömän hyviä. Satun myös pitämään äärettömästi B&J:n suklaajätskistä, joten jäätelöosuuskin maistuu. Minulle olisi kyllä kelvannut pelkkä suklaajätskikin. Tämä menee välittömästi B&J-suosikkieni joukkoon, ehkä kakkoseksi Chocolate Fudge Brownien jälkeen. Pakettikin tyhjeni melkoisen nopeasti, Baked Alaskaa on vielä jämät pakkasessa…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

9 Responses

 1. Välispiikki April 26, 2009 / 5:42 pm

  Ah, täytyykö sitä Suklaa Macadamiaa lähteä heti huomenna hankkimaan?! Minä kyllä tykkäsin Paistetusta Alaskastakin, mutta itseaiheutetulla ololla saattoi olla osuutta asiaan. Tietyissä tiloissa mikä tahansa makea on hyvää 🙂

 2. cele April 26, 2009 / 6:20 pm

  Täytyy.

  Ja nää on siis arvioitu B&J-skaalalla. Pitää pitää mielessä, että huonoinkin B&J hakkaa kymmenkertaisesti jonku valiojätskin.. 😛

 3. jams April 26, 2009 / 6:23 pm

  Tuo Chocolate Macadamia on aivan liian hyvää, aivan järjettömän liian hyvää, niin paljon liian hyvää että lähtee järki. Baked Alaska oli tylsää, väritöntä ja latteaa odotuksieni rinnalla.

 4. cele April 26, 2009 / 7:08 pm

  Samaa mieltä. 🙂

 5. pupunpaistaja April 27, 2009 / 8:57 am

  osaatko sanoa, onko jääkarhunlihassa trikiinivaaraa?

 6. cele April 27, 2009 / 6:08 pm

  Enpä tiedä, ehkä influenssavaara?

 7. pupunpaistaja April 28, 2009 / 2:42 pm

  voi ei, mitä tässä maailmassa enää uskaltaa syödä kun kerran possusta, linnusta ja jääkarhusta voi saada nuhaa!

 8. Mad hatter April 30, 2010 / 8:48 pm

  Vielä ihanampaa ovat B&J’n Sandwich-annosjäätelöt. Kahden suklaamurukeksin välissä jäätelöä, niitä voisi syödä aika rajattomasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *