Surullisia ja iloisia marsu-uutisia

Ensinnäkin kiitokset kaikille sunnuntain ruokablogipiknikkiin osallistuneille. Tuomani juustokakun resepti löytyy siis täältä. Oli kyllä mahtavan paljon porukkaa koossa!

Sitten marsu-uutisiin. Kiira ei jaksanut puolta vuotta pitempään Pontson mekastusta, vaan päätti siirtyä Kikin kanssa rauhallisemmille heinästysmaille. (Yllä Kiiran ainutkertainen urheilusuoritus: kiipesi puusillan päälle salaatin perässä.)

Nyt Pontson seurana on kermanvärinen/valkoinen non-selftyttö Piko, joka sai nimensä, koska on älyttömän pieni. Kotiin saapuessaan painoa oli huikeat 159 grammaa. Pontso painoi saman ikäisenä lähemmäs 300 grammaa.

Ja Pontsohan on edelleen yhtä vauhdikas sekopää kuin aiemminkin. Nyttemmin vain iso sekopää.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

4 Responses

 1. Liina June 15, 2011 / 7:51 am

  autuaampia salaattipeltoja Kiiralle ja tervetuloa, pikku-Piko!

 2. Minea June 27, 2011 / 7:06 pm

  Moikkis, kovinpa nuorina ovat sinulla marsut kuolleet. Mikä vei Kiiran? Meillä on marsut eläneet 3,5 vuodesta seitsemään vuoteen.

 3. cele June 27, 2011 / 9:48 pm

  Kiki ja Kiira tosiaan kuolivat varsin nuorina. Kikillä syy oli kasvaimet maksassa, Kiiralle ei tehty ruumiinavausta, joten sen kuolinsyy jäi mysteeriksi. Kikillä ja Kiiralla oli sama isä ja oireet olivat kovin samanlaisia, joten mahdollista kai on, että kyseessä oli jokin perinnöllinen juttu.

 4. Minea June 30, 2011 / 7:51 pm

  Kaunokaisia ovat kuitenkin kaikki : ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *