Muuttoilmoitus

Siinä minä olin, juuri palaamassa kahden kuukauden blogitauolta, kun armollisen entisen lukioni palvelin päätti hajota sopivasti pari päivää kaikkien lähdettyä joululomalle. Pari viikko käpristeltyäni päätin sitten toteuttaa pitemmän aikaa suunnittelemani muuton pois kuppaamasta melkein 10 vuotta sitten päättämäni koulun vaivoista.

Ideahan tässä on se, että kun domainista tulee kuluja jokunen euro kuussa, niin motivaatio bloggaamiseenkin nousee. Vähän niin kuin töitäkin tekee mielummin negatiivisella palkalla kuin ilmaiseksi. Tai jotain..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

4 Responses

 1. annamanna January 23, 2009 / 4:59 pm

  Ihan asiaan liittymättä: syksymmällä huhuilit veriappelsiinien perään. Pääkaupunkiseudun kaupoista en osaa neuvoa, mutta niiden sesonki on just nyt alkamassa ja kestää reilun kuukauden, puoltoista.

 2. cele January 23, 2009 / 9:11 pm

  Kiitos tiedosta, pitääpä tutkailla tarkasti hedelmähyllyjä lähiaikoina.

 3. Ylimuuli Mukkelis January 24, 2009 / 8:45 am

  MAHTAVAA, postauksia odotellen 🙂 Itte oon ollut megalaiska, saa nähdä noustaanko tästä alhosta. Nyt on kuitenkin jäätelökone 😛

 4. cele January 26, 2009 / 9:54 pm

  Jäätelökone olisi mahtava. Jos vain olisi keittiössä tilaa sellaiselle. Varaan viimeisen vapaan nurkan Kitchen Aidin yleiskoneelle (jos joskus raaskisi sellaisen ostaa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *