Olen nyt katsonut viikon aikana about 15 jaksoa Jamieta ja olenpa päässyt käytännön toteutukseenkin. Meillähän on jonkinlainen fiksaatio popkorneihin, mutta emme ole kovin suuresti varioineet popkornien maustamista. Yleensä käytämme herbamarea, joka tuntuu antavan hieman moniulotteisemman maun kuin tavallinen suola.
Jamien jippo oli (runsaassa voissa poppaamisen lisäksi) maustaa popkornit appelsiininkuorilla maustetulla sokerilla. Parin appelsiinin kuori raastetaan mortteliin, heitetään sekaan sokeria ja hakataan tasaiseksi. Sitten appelsiinisokeria runsaasti poppareiden sekaan kun ne ovat vielä kuumia ja sokeri sulaa popkornien pintaan. Jos käytit (runsaasti) normaalisuolaista voita, suolaakaan ei tarvitse lisätä.
Ja sitten katsomaan seuraavaa jaksoa popkornit seurana.
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Ei appelsiinia popkorneihin! Ei ei ei ei! Sokerille ja (runsaalle) voille kyllä, mutta ei appelsiineille! …tuliko niistä hyviä?
Okei, ei sitten. 😉 Sulla lienee kuitenkin vielä enemmän asiantuntemusta tässä popkorn-asiassa kuin meillä. (ne oli kieltämättä vähän hassuja, mutta ihan syötäviä)
Vähän epäluuloinen olin kyllä minäkin, kun jaksoa katselin… nyt pitääkin varmaan yrittää eroon Jamie-addiktiosta kun ovat taas jo ainakin toisella kierroksella jaksojen kanssa.
Minun Jamie-addiktio ei ole ehkä vielä sillä tasolla että katsoisin monesti samoja jaksoja.. 🙂