Kannattava lammaskeitto

luu

Jos jääkaapissa sattuu majailemaan viikonloppukokkailujen jäljiltä ahvenanmaalaisen luomukaritsanpaistin reisipuoli, kannattaa harkita keiton tekemistä. Jos kimpaleesta törröttää luita joka suuntaan, kannattaa harkita koko klöntin keittämistä, jonka jälkeen lihan irrottaminen sujuu helpommin ja lihasta luineen tulee mukava liemi keiton pohjaksi.

Lisäksi keittoon kannattaa laittaa perunoita ja keittojuureksia, koska ne kuuluvat keittoihin, tomaattia, koska se on hyvää sekä timjamia ja rosmariinia, jota on jäänyt yli viikonloppukokkauksesta. Sekä muutamia kokonaisia mustapippureita. Sipuliakin olisi voinut laittaa, jos olisi muistanut, ja maustaa kannattaa suolalla.

lammaskeitto

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. Rauna/Kannat kattoon February 2, 2009 / 9:02 am

    Voi kun tämä karitsa olisi vieraillut meilläkin. Inhottavaa kiusata ihmisiä tällaisilla postauksilla. 😉

  2. cele February 2, 2009 / 9:50 am

    Pitänee siis blogata seuraavaksi maksalaatikosta. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *