Ruokalistoja

Tämän viikon viikkovitonen on siinä määrin kiinnostava, että siihenhän pitää vastata.

1. Listaa viisi suosikkimaustettasi.
Pippuri, paprika, basilika, timjami ja rosmariini

2. Listaa viisi suosimaasi ruokamaata.
Italia, Intia, Italia, Jamie ja Italia…

3. Listaa viisi suosikkiraaka-ainettasi.
Pekoni, pinjansiemenet, rucola, tsuru mai ja oliiviöljy

4. Listaa viisi ruokapuolen inhokkiasi.
Parsakaali (sen jälkeen kun kerran parsakaalista löytyi vihreä toukka, ties miten monta muuta on tullut syötyä), ruusukaali (since päiväkoti, en kyllä ole tainnut sittemmin maistaakaan), homejuustot jajaja.. Muita inhokkeja ei tule mieleen, vain sellaisia juttuja mitä ei ole uskaltanut kokeilla (etanat jne…).

5. Ja kerro sitten vielä mistäpäin nettiä löydät ruokaohjeesi, vai oletko ehkä täysin painetun sanan pauloissa?
Milloin mistäkin, ruokablogeista varmastikin useimmin Pastanjauhajilta tai Hellapoliisilta. Jonkun verran googlella ja Alkon ruoka & viini -osastolta. Keittokirjoista toki monesti ja erilaisista ilmaisjakelulärpäkkeistä (Ruokapirkka ja Etiketti).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

3 Responses

  1. Lotta February 8, 2007 / 1:31 am

    Se mainitsemasi jogurtti on mitä mainioin tsatsikiin. Unohtamatta mainita että siitä tulee myös tosi hyvää soossia kebabille kun murskaa vähän valkkaria ja suolaa sekaan. Petollisen hyvää, rasvaa kuitenkin 10%. :s

  2. Lotta February 8, 2007 / 1:32 am

    Ei tuo tähän pitänyt tulla prkl. 😀

  3. cele February 8, 2007 / 10:22 am

    Heh. Onhan tuolla vielä lähes täysi pötikkä jäljellä, joten kokeiluja ehtii vielä suorittaa aika tavalla. Aika hassua kyllä tosissaan, että jukurtissa on enemmän rasvaa kuin useimmiten käyttämässäni (7%) kermassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *