Kylmäsavulohipasta, toinen kierros

savulohi.jpg

Onkos kenellekään ikinä käynyt niin, että kun on toisesta ruokablogista lainattua reseptiä tehdessään pohtinut jo valmiiksi minkälaisia ylisanoja sen hehkuttamiseen käyttäisi, osoittautuukin ruoka aivan hirveäksi? Sellaista mietin tänään Polkkapossun toiveuusittua kylmäsavulohipastaa tehdessäni. Tosin tällä kertaa resepti osoittautui juuri niin hyväksi kuin polkkikselta voikin odottaa. Tyyli oli melko paljon pelkistetympi kuin minulla on yleensä ollut tapana, mutta se sopikin tähän hyvin, sillä savulohi pääsee paremmin esille. Reseptiä en nyt jaksa tähän kopioida, kun se tuolta ylläolevasta linkistä löytyy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

3 Responses

  1. Polkkapossu January 3, 2007 / 10:23 pm

    Olen täysin samaa mieltä, että tämä pasta ei kaipaa turhia kikkailuja. Erittäin nopea valmistaa ja taatusti syötävää. Valkoviinistä mukava maku kastikkeeseen ja fariinista vähän makeutta. Vaikka päälle voisi tosiaan heittää vielä raikasta sinappisuutta eli muutaman lehden rucolaa.

  2. cele January 3, 2007 / 10:30 pm

    Täällä tosin mentiin vähän metsään valkkarivalinnan kanssa kun himoittua yksilöä ei löytynytkään ja piti valita sokkona.

  3. johanna_dxb January 9, 2007 / 12:58 pm

    Kuullostaa hyvalta! Lisasin juuri itse todella yksinkertaisen lohipastaohjeen sivuilleni; sopii myos kiireisille & uusavuttomille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *