Pieni ViiniBlogi

Pieni viiniblogi on yksi vanhimmista blogituttavuuksistani. Pienessä viiniblogissa maistellaan “pienen paikallispuulaakin” pienen viinihyllyn antimia pienperheen voimin, joskin tietojeni mukaan pieni viiniblogi on siirtynyt hiljakkoin vihreämpien puulaakien ääreen.

Pieni viiniblogi päivittyy (ymmärrettävästi) melko harvoin, mutta kaikista maistelluista viineistä on tarjolla mystisten nimimerkkien I ja Ä arviot viineistä. Joskus viinejä on maistelemassa myös V. Pienen viiniblogin arviot viineistä eroavat tyyliltään tavanomaisen viinikirjallisuuden arvioista. Ainakin harvemmin viinikirjallisuudessa kerrotaan viinin vaikutuksesta seuraavan aamun olotilaan. Pienessä viiniblogissa uskotaan vahvasti luomuviineihin, mutta toisaalta aivan viimeisimpien arvioiden perusteella luomuakin parempi lääke krapulaan on juoda vähemmän. Yllättävää.

Sorsanpaistaja esittelee suomalaiset ruokablogit. Esiteltävät blogit on listattu täällä. Tarkista, että ruokablogisi on listalla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *