Lounasneuvo

Lounasneuvolla on erittäin selkeä ja tarkasti määritelty missio: “Lounasneuvo arvioi helsinkiläisravintoloiden ja -kahviloiden lounastarjontaa. Ylenpalttisen subjektiivisesti ja täysin mielivaltaisesti.” Ainakin tähän mennessä arviot ovat keskittyneet Helsingin ydinkeskustan ravintoloihin, mikä menee hieman ohitse omasta lounastusalueestani, mutta onpahan listalla monta klassikkoakin, joissa on tullut käytyä.

Arviot käsittelevät niin yleisilmettä, asiakaskuntaa, palvelua, nopeutta, hintaa kuin itse ruokaakin. Jokaisen ravintolan osoite ja mahdollinen kotisivun osoite on kerrottu. Lisäksi arviot päättyvät lyhyeen suositukseen, joita selaamalla lounaspaikkojen arvioita voi tehdä nopeammin. Blogi onkin erinomaisen toimiva palvelu kaikille Helsingissä, erityisesti keskusta-alueella, lounastaville. Muualla asuville blogi voi olla vähemmän kiinnostava.

Sorsanpaistaja esittelee suomalaiset ruokablogit. Esiteltävät blogit on listattu täällä. Tarkista, että ruokablogisi on listalla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *