Riistamenu

Pääsimme pitkästä aikaa osallisiksi aitoihin sorsanpaistajaisiin, kun luottometsästäjämme tähtäimeen oli osunut pyy, lehtokurppa ja tavi, joka on siis pienin sorsalinnuistamme. Lintujen rintafileet pyöräytimme taikinakääröön ja muista osista valmistui ravioleja. Meidän kontribuutiomme oli Sillä sipulien hiljakkoin postaama mustikkainen mascarpone-juustokakku, jonka irrotus vuuasta ei sujunut aivan taiteen sääntöjen mukaan. Ja jätetään tässä mainitsematta, miten kovan pohjan tuohon olin onnistunut tekemään ja miten kovan työn takana palojen leikkaaminen oli. Pääasia oli, että maku oli kohdallaan. Muita reseptejä seuraa perästä.

Riistatäytteiset raviolit votkakastikkeella
Pyyn, tavin ja lehtokurpan rintafileet taikinakäärössä
Mustikkainen mascarpone-juustokakku

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. Merituuli December 15, 2010 / 9:13 am

    voi pemppu! mikähän siinä pohjassa sitten meni…meillä leikkautui ihan komeasti. joskus tuo irrottaminen tosiaan tekee tepposensa, mutta maku – se ratkaisee :)!

  2. cele December 17, 2010 / 1:57 am

    Mulla on jotenkin paha karma nyt vaan päällä. Kohtasin saman pohjaongelman jo toisessakin juustokakussa tämän jälkeen. Ei tässä ennen ole ikinä tuollaisia ongelmia ollut.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *