Spaghetti al mortaio


Kiira tuimana.

Kun nyt ei tästäkään ruuasta ole kovin erikoista sanottavaa, niin laitetaan taas heti kärkeen marsu. Kiira on jotenkin joutunut täällä kuvissa vähemmistöön, vaikka onkin meidän marsujen valioyksilö. Se taitaa johtua siitä, että Kiki on sen verran sekopäisempi kaveri, että siitä saa parempia kuvia kuin kuivakan asiallisesta Kiirasta.

Pasta oli tosiaan aika normisettiä. Muita kasvisruokia en oikein osaa tehdä, mutta monet kasvispastat toimivat meidän kriittisemmällekin lihansyöjälle. Tässä on kivasti makua yrteistä ja valkosipulista ja tekeminenkin on äärettömän helppoa. Laiskat (kuten minä) huijaavat ja laittavat aineet blenderiin morttelin sijaan. Oikeasti tämän kai pitäisi olla siis spaghetti al blender, eikä me käytetty edes spaghettia vaan jotain, jonka nimeä en enää muista.

Spaghetti al mortaio

kypsiä tomaatteja
basilikaa
punainen paprika
minttua
valkosipulia

1. Pilko tomaatit, poista siemenet. Revi basilika ja pilko paprika, minttu ja valkosipuli. Pane kulhoon tomaatit, paprika, minttu ja valkosipuli. Soseuta. Lisää hyvälaatuista oliiviöljyä ja revittyä basilikaa. Tarkista maku, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pastan kanssa ja raasta päälle parmesaania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. Liina November 2, 2010 / 8:20 am

    MARSU!
    huikeeta. tällä tempulla saat ainakin mut aina kommentoimaan 😀

    haluaisin sanoa ruoasta jotain fiksua, mutta kun en osaa sanoa muuta kuin että näyttää tosi hyvältä ja tekisin varmasti, jos söisin pastaa tyyliin ikinä. tomaattipastalla ei kyllä voi mennä pieleen.

  2. cele November 2, 2010 / 3:55 pm

    Jes, se toimi taas! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *