2007

Tuli pidettyä puolentoista viikon loma koko blogimaailmasta. Tässä yrittää nyt kovasti lukea kaikkien tsiljoonien blogien kirjoituksia ja päästä jälleen ajantasalle tapahtumista. Joulusta ei tullut montaa sanaa kirjoitettua, mutta taidan suosiolla skipata koko joulunajan, niin että riittää ensi jouluksikin blogattavaa. Uutta vuotta sen sijaan tuli vietettyä Senaatintorilla melko lailla paremmin toimineessa juhlassa kuin pari vuotta sitten, kun viimeksi paikalla olin. Alla parit hämärät kuvat.

2006.jpg

Viittä vaille tasan tuomiokirkon portailla oli kynttilöistä muodostettu 2006 ja kirkko valaistu melkoisen komeasti.

2007.jpg

Vuoden vaihduttua valot valitettavasti sammuivat ja vuosiluku päivittyi vastaamaan nykyhetkeä.

tulitus.jpg

Ja sitten seurasi ilotulitus, joka oli melkoisen komea.

Sitten pitää vielä mainita postissa sopivasti joulun jälkeen saapunut uusi soitin, josta alla pari kuvaa. Ennestään tinapillivalikoimiin on kuulunut kymmenkunta pilliä Bb-G väliltä, mutta tämä uusi on low D, eli puolta isompi kuin tavallisin D-vireinen tinapilli. Alba valikoitui malliksi sen saamien positiivisten arvioiden, kohtuullisen hinnan ja hienon ulkonäön takia. Edellisestä tinapillihankinnasta olikin jo kolmisen vuotta. Seuraavaksi (kolmen vuoden päästä?) listalla olisi ehkäpä Overtonin A-vireinen pilli.

alba.jpg

pilli.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. Pippurimylly January 2, 2007 / 5:42 pm

    Mitäs soittelet tinapilleilläsi?

  2. cele January 2, 2007 / 9:19 pm

    Trad. irkkua soittelen lähinnä huvikseni, ja sitten noita tulee käytettyä muissa musiikkiprojekteissa vähän mielialan mukaan. Low whistlen hankinta on ollut pitkän aikaa mielessä, nyt impulssina oli päätös tarvita sitä eräässä projektissa. En siis todellakaan ole mikään ihmelapsi tinapillin kanssa, se on suunnilleen nelosinstrumenttini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *