PPPC-pasta

Minusta ruokablogin tulisi kuvasta bloggaajan ruokavaliota. Koska meillä syödään tätä nykyä pastaa noin neljänä päivänä viikossa, lienee paikallaan blogata pastareseptejäkin melkoisen tiuhaan.

Tämän pastan ainekset on helppo muistaa kauppareissulla, kunhan pitää mielessään kirjainyhdistelmän pppc – pekoni, persilja, punasipuli, chili. Näistä aineksista valkosipulilla terästettynä syntyykin varsin mainio ja yksinkertainen pastakastike. Resepti on Aglio & Oliosta.

persiljapasta

Spaghetti con prezzemolo e pancetta

persiljaa
punasipulia
pekonia
valkosipulia
kuivattua chiliä

Freesaa sipulia voissa 10 minuuttia. Lisää valkosipuli ja pieneksi pilkottu pekoni ja jatka freesaamista hetki. Lisää chili ja paljon persiljaa. Sekoita pastan kanssa. Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä. Tarkista mausteet ja lisää hieman öljyä. Tarjoile pecorinon tai parmesaanin kanssa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *