Pashaa

koristelematon.jpg

Pääsiäinen oli ja meni, mutta pistänpäs nyt vielä pääsiäispashan ohjeen, kun sain kuvat ulos kamerasta. Lisäksi tämä oli niin hyvää, että sitä kannattaa kokeilla, vaikkei pääsiäinen olisikaan. Resepti löytyi ruokala.tv:stä.

koristeltu.jpg

Pasha

200 g voita
2 dl sokeria
250 g maitorahkaa
1 munankeltuainen
1-2 tl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu
2 rkl mantelirouhetta
2 rkl rusinoita
2 dl kuohukermaa
koristeluun hedelmiä

Kaada rahkasta liiat nesteet pois. Hienonna rusinoita hieman terävällä veitsellä. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, keltuainen, vaahdotettu kerma, vaniljasokeri, sitruunan mehu, mantelirouhe ja rusinat. Kaada seos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä ja kermavaahdolla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *