Uusintakierroksia

possu.jpg

Tentistä on selvitty. En tiedä, mitä tentaattorilla oli mielessä, mutta harvemmin on ollut yhtä vapaat kädet antavaa tehtävänantoa kuin tällä kertaa ensimmäisessä tehtävässä: “Kirjoita dialogi, jossa interspektionisti, behavioristi ja kognitiivinen psykologi tarkastelevat tentissä olevia opiskelijoita, kukin omasta näkökulmastaan.” Enpä myöskään muista, että ikinä ennen olisi tarvinnut dialogeja tentissä kirjoittaa, jos ei oteta huomioon lukion pahamaineisia ruotsinkokeita.

Olihan se kurssi ihan hyödyllinen kai muutenkin. Ainakin nyt tiedän, mitä tarkoittavat kartesiolainen ja frenologinen lokalisaatiokäsitys tai holistinen diffuusi massa-aktivaatio. Harmi vain, että kyseiset termit selitettiin materiaalissa vasta joitain kymmeniä sivuja sen jälkeen kun niitä alettiin käyttää.

Ruokapuolella sorsakeittiössä on ollut menossa uusintakierroksia. Vanhoja lemppareita on tehty uudestaan, esimerkiksi yläkuvassa näkyy Bronxin mainiot possunfilepihvit (huomaa kastikkeen jämäkkyysaste, täälläkin selvästi opitaan jotain) ja alla lähes legendaarinen kokiskana, tällä kertaa hätäisesti väsättyjen bataattitornien kera. Bataattia en muista ennen kokeilleenikaan. Maku oli yllättävän makea, kun odotin jotain perunan tapaista. Grillissä ulkoasusta tulisi varmaan parempi. Bataattini oli myös hieman kapoinen tähän tarkoitukseen.

kokiskana.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *