Kun kansi kohoaa…

Pastanjauhajat sitten menivät ja varastivat popcornipostaukseni nenäni edestä. Harvaa postausta olen nimittäin valmistellut yhtä pitkään kuin sitä (enkä nyt viittaa hitaaseen päivittymistahtiini).

Suotta tässä nyt kuitenkaan murehtimaan, Pastanjauhajat onnistuivat kertomaan popcornista kaiken muun olennaisen, paitsi oikean syyn sille, miksi kattilapopcornit pesevät mikropopparit mennen tullen:

poppis.jpg

Se hetki, kun kansi alkaa nousta ja vielä on paljon jyviä jäljellä.

Eipä sillä, Pippurimyllyn tapa kurkistella sisään kesken poppailun on myös aika jännä…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

8 Responses

  1. smui December 2, 2006 / 9:40 pm

    wheee!! \o/

  2. Pippurimylly December 2, 2006 / 10:06 pm

    Sori, ei ollut tarkoitus O:-) Itse asiassa monta kertaa on käynyt lehtien kanssa ihan samalla tavalla – kun ollaan mietitty, että tämä on nyt kova ja ajankohtainen juttu, tästä tehdään postaus. Ja sitten! Sitten joku halvatun ruokalehti tms. julkaisee täsmälleen samanlaisen jutun juuri nenän edestä. Pitäisi varmaan nopsemmin vaan postailla asiat ulos eikä liikaa haudutella. Siinähän blogien voima juuri on, että ne voivat reagoida ympäristöönsä ja toimia esim. juuri printtimediaa huomattavasti ripeämmin kääntein.

    Ei sillä tosin, että popcornit olisivat käänteentekevä uutuus juuri nyt 🙂 Pirun hyviä kylläkin!

  3. Pippurimylly December 2, 2006 / 10:08 pm

    Niin, ja hieno kuva postauksessasi! Tosi hyvä meininki.

  4. Katariina December 9, 2006 / 7:13 pm

    Niin nostalgista! Miten kaikki mikroaaltouunipläjäykset tekevätkään hallaa kaikelle aidolle… Itse tässä mietinkin, että siitä on ehkä parikymmentä vuotta, kun olen viimeksi tehnyt poppareita kattilassa. Tulee ihan elokuvateatteri mieleen, se ihana popcornin tuoksu eteisessä =)

  5. cele December 10, 2006 / 11:41 pm

    Siitä sitten vain uudestaan kokeilemaan. Itsellänikin oli ainakin kymmenen vuoden kattilapopkornitauko viime vuoteen saakka. 🙂

  6. jaana September 9, 2007 / 10:03 am

    Siis miten noista on tullut noin isoja! Mitä jyviä käytät? Kuinka pienelle jätät levyn sen jälkeen, kun jyvät on alkaneet poksahdella?

  7. cele September 19, 2007 / 8:47 pm

    Mm, tuo on kaasuliedellä niin normaalit ohjeet ei ehkä päde. Liesi hehkuttaa täpöllä kunnes kansi lähtee nousemaan jolloin vähennän minimiin. Jyvät on näitä ihan tavallisia en-nyt-muista-merkkiä.

  8. Pingback: Appelsiinipopparit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *