Pastanjauhantaa

Näin kansalliseen pastaviikkoon sopii mitä luontevimmin kansallisen pastablogimme, eli Pastanjauhajien esittely.

Pastanjauhantaa ei ollut ensimmäinen suomalainen ruokablogi, mutta nykyisin varmastikin tunnetuin. Pastanjauhajat ovat jopa seikkailleet paikallislehtemme sivuilla. Blogilistaltakin Pastanjauhantaa löytyy läheltä suosituimpia neuleblogeja..

Pastanjauhajien ruokakirjo on melkoisen laaja, mutta teemoina tomaattisapuskat ja grillaus ovat selvästi mieleen. Pastan ohella, siis. Pastanjauhajat ovat myös melko aktiivisia ruokamatkaajia. Vuoden aikana reissuja Pastanjauhajien tukikohdasta Oulusta on tehty ainakin Englantiin, Sveitsiin sekä Tampereelle.

Yksi mielestäni merkittävä piirre pastanjauhajissa on runsas lukijareseptien määrä. Niiden soisi lisääntyvän muissakin ruokablogeissa, jonkin sortin yhteisöllistä puuhaa kun tämä bloggaus on olevinaan.

Sorsanpaistaja esittelee suomalaiset ruokablogit. Esiteltävät blogit on listattu täällä. Tarkista, että ruokablogisi on listalla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. rosmariini October 29, 2006 / 11:54 am

    Hihii, kansallinen pastablogi.

    Tuosta ruokablogilistasta näyttäisi puuttuvan Tuulentupa ja Terhin keittiössä – eikä siellä ole kyllä Sorsanpaistajaakaan. 🙂

  2. cele October 29, 2006 / 6:27 pm

    Pitääpä lisätä listaan. Itseäni en taida esitellä. Tai katsotaan nyt… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *