Hullut päivät tulee, oletko valmis?

Sorsanpaistajan vuotuiset suosikkikulutusjuhlat, eli Hullut päivät, ovat jälleen ensi viikolla.

Kaikennäköistä mielenkiintoista on bongattu, mutta erityisesti haluan mainita Cuisipron raastimen (12,90e, myyntiin torstaina), joka tosin ei ole aivan yhtä hieno malli kuin Rosmariinin kesällä lahjaksi saama.

Toinen (laihdutuskuurin jälkimainingeissa) mielenkiintoinen tuote oli perjantaina myyntiin tuleva ihmeellinen vaaka (34,90e), joka väittää mittaavansa painon lisäksi rasvaprosentin, lihasmassan sekä nestemäärän.

Katsellaan sitten ensi viikon aikana mitä muuta tippuu ostoskoriin. Mitään viime keväisen teema-tarjouksen kaltaista suurta rahasyöppöä tuolla ei tällä kertaa näyttänyt olevan, vaan enemmän pieniä mielenkiintoisia juttuja.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *