Ensimmäisen laihdutusviikon tulokset

Päivän indeksi 91.

Päivän indeksi on siis laskettu viimeisen viiden illan punnituksien keskiarvosta siten, että 100 vastaa alkupainoa viikko sitten ja 0 tavoitepainoa.

Ensimmäinen viikko sujui melko lailla odotetusti. Paino tippui juuri sen verran kuin pitikin. Nyt uskallan jo ilmoittaa, että tavoitteena on saavuttaa tavoiteindeksi kuuden viikon sisällä, eli indeksin pitäisi tästä edes tippua noin 15 pistettä viikossa.

Pyrin nyt aloittamaan laihdutuksessa toisen vaiheen eli lihastreenin. Koko laihdutuksen pointtihan ei ole (ainakaan minulla) painon pudottaminen, vaan lähinnä vyötäröalueen ulkonäön parantaminen. Koska lähtöpainoni ei vallan mahdottoman korkea ollut, saattaa hyvinkin käydä niin, että paino pysyykin treenin myötä melko lailla samana. Tämä ei toki haittaa, kunhan ulkonäkötavoitteet saavuttuvat. Pyöräily on siitä huono urheilulaji, että se kehittää lähinnä pohjelihaksia. Ne alkavatkin vähitellen olla ihan edustuskelpoisessa kunnossa..

Tältä päivältä minulla ei ole (ainakaan vielä) ravintolaskelmia. Hesarin laihdutusblogia lukemalla olen oppinut, että kerran viikossa saa langeta, ja tänään oli se päivä. Aiemmin pupukeittoa tarjoillut Pupunpaistaja nimittäin kävi ruokakylässä ja pitihän sitä juhlia asianmukaisin menoin. Bloggailen niitä ruokia sitten ensi viikon mittaan, samalla kun syön chili con carnea ja muita terveellisyyksiä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

2 Responses

  1. pottusushi June 19, 2006 / 12:37 pm

    Lykkyä pyttyyn laihiksen kanssa. Omaa syömistäni rajoittaa vähäruokainen mies :). Oot varmasti täynnä erilaisia laihdutusvinkkejä, mutta mainitsen kuitenkin vielä Jenni Dahlmanin neuvon, mikä on tunti kävelyä ennen aamupalaa (Tämä voi toimia ainakin loma-aikaan). Jäin muuten heti koukkuun sun linssi- ja kanaruokien resepteihin. Aineet löytyisi nimittäin kaapista. 🙂

  2. cele June 19, 2006 / 1:15 pm

    Ei kyllä tule onnistumaan tuo neuvo tässä taloudessa. Muutenkin on tuon aamuheräämisen kanssa vähän niin ja näin. Sen sijaan harrastan rivakkaa pyöräilyä töihin heti aamupalan jälkeen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *