Broileria riisi-vihannespedillä

Kiireisen viikonlopun arkistopostaus.

Broileria riisi-vihannespedillä

3-4 marinoituja broilerin koipi-reisiä
3-5 annosta pitkäjyväistä riisiä
1 sipuli
1 paprika
5 dl vettä
lihaliemikuutio

1. Lämmitä vesi ja lihaliemikuutio.

2. Aseta vuoan pohjalle riisi ja sen päälle hienonnettu paprika ja sipuli

3. Asettele broilerit päälle.

4. Kaada vettä niin että riisit peittyvät reilusti

5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1-1½ tuntia. Tarkista välillä veden määrä.

broileri.jpg

Tämä oli pienenä suosikkiruokani. Broilerit nyt ovat aina maukkaita, mutta näin tehtynä myös riiseistä tulee herkullisia. Kannattaa valita sellainen broileripaketti, jossa on reilusti marinadia. Kerrankin tehdasmarinadeilla pääsee pitkälle.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *