Helmikuun ruokahaaste, tulokset

Äänestys on päättynyt ja pitkällisen ääntenlaskun jälkeen tulokset ovat selvillä!

Kisassa oli kaksi ylitse muiden. Toiseksi sijoittui Liemessä-blogin parmesaanilumpeet. Jos tämä olisi ollut missikisa, lumpeet olisivat varmasti saaneet vielä enemmän ääniä. Ainakin omaa silmää hiveli tuo värin skaalautuminen sipulin ulkoreunalta sisäreunaan.

Ulkonäköäkin vahvempi valtti oli kuitenkin pekoni. Ylivoimaisella ääntenenemmistöllä helmikuun ruokahaasteen on voittanut Välipalan haastepizza! Allekirjoittaneelle voittaja ei ollut yllätys. Kokeilin tätä itsekin viikko sitten ja tuloksena oli melkoisen maukas pizza. Pistäkääpähän muutkin kokeiluun.

Lisäksi kunniamaininta pekoninkäytöstä lähtee Pakkopullan kolmen p:n piiraalle. 🙂

Maaliskuun ruokahaastetta voimme siis seurata Välipalasta. Onnea voittajalle!

Muutamia ehdotuksia ensi kisaan. En ollut kovin tarkasti miettinyt ehdokkaiden äänestykseenosallistumista. Nyt vain kaksi ehdokkaista äänesti. Ongelmahan on tietenkin siinä, että itseään ei kehtaa äänestää ja kilpailijoiden äänestäminen tekee itselle hallaa. Äänestysaktiivisuus nousisi kuitenkin korkeammalle, jos ehdokkaat velvoitettaisiin äänestämään. Äänestämättä jättämisestä voisi seurata vaikkapa yksi miinuspiste itselle.

Toiseksi aikataulu olisi ehkä selkeämpi jos kokkausaikaa olisi kuun loppuun asti ja äänestykset käytäisiin sitten seuraavan kuun alussa ja seuraava ruokahaaste pyörähtäisi käyntiin heti kun voittaja on selvillä. Nyt ilmeisesti useampikin ehdokas oli missata deadlinen koska se oli hämäävästi keskellä kuuta.

Sääntömuutokset ovat kuitenkin vapaasti Välispiikin päätettävissä. Odottelen seuraavaa aihetta innolla. Huhtikuun ruokahaastehan luonnollisesti palaa taas Sorsanpaistajaan…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

6 Responses

  1. rosmariini February 28, 2007 / 9:51 am

    En tiedä muista, mutta minun mielestäni nuo mahdolliset miinuspisteet kuulostavat aikamoisen ankeilta. Etenkin kun kyseessä piti olla ruokabloggaajia yhdistävä tapahtuma eikä mikään keskinäisen kyttäyksen karnevaali. Ehkä äänestysprosenttia enemmän kannattaisi panostaa siihen, että mahdollisimman moni haluaisi osallistua ruokahaasteeseen jatkossakin hyvin fiiliksin ja omannäköisinsä reseptein.

    (Tunnustaudun täten yhdeksi niistä osallistujista, jotka jättivät äänestyspuolen kokonaan väliin, joten meikäläisen voi laittaa kaikin mokomin mustalle listalle tai nurkkaan häpeämään.;)

  2. cele February 28, 2007 / 9:58 am

    Tarkoitus ei tosiaan ole mikään keskinäinen kyttäys. Mun puolesta koko äänestyksen voisi jättää väliin, mutta sitten pitäisi jollain toisella tavalla päättää seuraavan kuukauden haasteen vastuuhenkilö. Ehkä tämän tehtävän voisi jättää kulloisenkin haasteen pitäjälle?

    (EDIT: niin ja lisätään nyt vielä, että tuon ehdotuksen motiivina oli vain se, että ääniä tuli nyt surkean vähän.)

  3. rosmariini February 28, 2007 / 10:48 am

    Sähköpostitse äänestäminen varmasti karsii valtaosan annetuista äänistä pois, kun kaikilla ei välttämättä ole edes tarkoitukseen sopivaa anonyymia osoitetta, ja muutenkin se voidaan kokea vähän vaivalloiseksi. Mutta toisaalta tämän kisan lopputulos ei olisi varmasti muuttunut miksikään, vaikka ääniä olisi tullut enemmältikin, joten uskoisin, että kaikki ovat siltä osin tyytyväisiä.

    Pääasiahan tässä hommassa on toki tuo ruokapuoli, ja itse olen ainakin kovasti tohkeissani kaikista kuukauden varrella mukaan tarttuneista sipuliresepteistä. Ehtisi vaan jossain vaiheessa niitä kaikkia testaamaan. Joten hieno homma tämä helmikuun haaste kaiken kaikkiaan!

  4. Terhi February 28, 2007 / 11:24 pm

    Mulle kävi just noin että ajattelin että aikaa on kuun loppuun vaan sitten huomasin ettei ollutkaan. Joten kannatan ehdotusta että ruokaideoita voi postata aina kuun loppuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *