Äänestys on päättynyt ja pitkällisen ääntenlaskun jälkeen tulokset ovat selvillä!

Kisassa oli kaksi ylitse muiden. Toiseksi sijoittui Liemessä-blogin parmesaanilumpeet. Jos tämä olisi ollut missikisa, lumpeet olisivat varmasti saaneet vielä enemmän ääniä. Ainakin omaa silmää hiveli tuo värin skaalautuminen sipulin ulkoreunalta sisäreunaan.

Ulkonäköäkin vahvempi valtti oli kuitenkin pekoni. Ylivoimaisella ääntenenemmistöllä helmikuun ruokahaasteen on voittanut Välipalan haastepizza! Allekirjoittaneelle voittaja ei ollut yllätys. Kokeilin tätä itsekin viikko sitten ja tuloksena oli melkoisen maukas pizza. Pistäkääpähän muutkin kokeiluun.

Lisäksi kunniamaininta pekoninkäytöstä lähtee Pakkopullan kolmen p:n piiraalle. :)

Maaliskuun ruokahaastetta voimme siis seurata Välipalasta. Onnea voittajalle!

Muutamia ehdotuksia ensi kisaan. En ollut kovin tarkasti miettinyt ehdokkaiden äänestykseenosallistumista. Nyt vain kaksi ehdokkaista äänesti. Ongelmahan on tietenkin siinä, että itseään ei kehtaa äänestää ja kilpailijoiden äänestäminen tekee itselle hallaa. Äänestysaktiivisuus nousisi kuitenkin korkeammalle, jos ehdokkaat velvoitettaisiin äänestämään. Äänestämättä jättämisestä voisi seurata vaikkapa yksi miinuspiste itselle.

Toiseksi aikataulu olisi ehkä selkeämpi jos kokkausaikaa olisi kuun loppuun asti ja äänestykset käytäisiin sitten seuraavan kuun alussa ja seuraava ruokahaaste pyörähtäisi käyntiin heti kun voittaja on selvillä. Nyt ilmeisesti useampikin ehdokas oli missata deadlinen koska se oli hämäävästi keskellä kuuta.

Sääntömuutokset ovat kuitenkin vapaasti Välispiikin päätettävissä. Odottelen seuraavaa aihetta innolla. Huhtikuun ruokahaastehan luonnollisesti palaa taas Sorsanpaistajaan…

Related Posts with Thumbnails