Broileria ananas-mandariinikastikkeessa

Oli tarkoitus tehdä milanolaista risottoa ja paistella osso buccoa, mutta kaupan valikoimat pistivät suunnitelmat uusiksi. Risotto tosin toteutui hieman eri muodossa myöhemmin. Liha muuttui kanaksi, kun kaupan reseptikoneelta kasan reseptejä printattuamme (siis en minä vaan tiedätte-kyllä-kuka) päädyimme broileriin ananas-mandariinikastikkeessa. Nyt kun on satsuma/klementiini-aika, niin käytimme niitä purkkimönjän sijaan. Lisäksi heitimme sekaan kaikenlaisia mausteita persiljaa korvaamaan. Aivan kaikki lisät eivät kyllä oikein sopineet… Basilika toimi kuitenkin varsin mainiosti.

mandariinikana.jpg

Broileria ananas-mandariinikastikkeessa

400 g marinoituja broilerinsuikaleita
sipuli
paprika
1 prk ananaspaloja
1 prk mandariinilohkoja
persiljaa
2 dl kermaa

1. Ruskista broileri- ja paprikasuikaleet sekä silputtu sipuli pannulla.

2. Lisää valutetut hedelmäpalat ja kerma. Hauduta viisi minuuttia.

3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

4. Ripottele pinnalle persiljasilppua.

5. Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *