Marien sekasoppa

Marien sekasoppa on helppo luokitella ehkä tyypillisimpään ruokablogigenreen, eli perheellisten äitien ylläpitämiin blogeihin. Postaukset ovat puhdasta reseptikamaa kommentein varustettuna. Ruokalinja on noin puoliksi ruokaa ja puoliksi leivonnaisia. Reseptit koostuvat pääosin melko reilusta kotiruuasta, ei snobeilua.

Sekasopassa panostetaan selvästi ruuan ulkonäköön niin leivonnaisten kuin tavallistenkin ruokien kohdalla. Kakut näyttävät noin kolme kertaa kauniimmilta kuin itse osaisin tehdä ja ruuatkin on useimmiten annosteltu lautasille siististi ja koristeluin. Pisteet siitä.

Sekasopassa oli pitkään hauska ristiriita blogin oman esittelyn ja reseptien välillä. Blogin pitäjän kerrottiin olevan aika ajoin laihdutuskuurilla ja siitä johtuen monet ruuista olisivat laihduttajalle sopivia. Tämä ei tietenkään estänyt toinen toistaan komeampien kakkujen ja leivosten tekemistä harva se päivä. Liekö laihdutustavoite nyt täytetty vai siitä kokonaan luovuttu, kun esittelytekstissä ei enää laihdutuskuuria mainita?

Sorsanpaistaja esittelee suomalaiset ruokablogit. Esiteltävät blogit on listattu täällä. Tarkista, että ruokablogisi on listalla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

4 Responses

  1. tiv August 28, 2006 / 10:24 am

    Hatunnosto aktiivisuudellesi tässä esittelyhommassa! Hieno juttu, varmaan saa moni blogi taas uusia lukijoita!

  2. cele August 28, 2006 / 7:29 pm

    Toivon mukaan myös ruokablogit kokonaisuutena keräävät lisähuomiota.

  3. MArie August 29, 2006 / 1:36 am

    Kiitoksia arvosteluista! =)

    Juu on tuo laihdutus into jotenkin jäänyt jonnekkin unholaan, siihen vaadittavaa kärpästä ei tunnu löytyvän! Kaikenmaailman ihanat herkut houkuttelevat kokeilemaan! ;O)

  4. cele August 29, 2006 / 8:06 am

    Selvästikin. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *