Juustoinen jauhelihakastike

juusto.jpg

Laihdutuskuurilla on hyvä muistella millaisia energiapommeja sitä on tullut aiemmin syötyä. Tällaista jauhelihakastiketta tein vaihteeksi Hellapoliisin ohjeen mukaan pari viikkoa sitten. Jauhelihaa, kermaa, juustoa, laihdutuskuuri? Mitähän olen ajatellut?

Juustoinen jauhelihakastike

400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
1tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl paprikajauhetta
1 prk tomaattipyrettä
200 g sulatejuustoa
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
oreganoa
öljyä paistamiseen

Kuumenna öljy kattilassa, paista jauheliha ja sipuli kypsäksi. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon sulatejuusto, vehnäjauhot ja tomaattipyree, sekoita. Lisää joukkoon kerma ja hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

valmis2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

3 Responses

  1. Lintu75 June 15, 2006 / 12:34 am

    Tervehdys! Oletpa kokkaillut maistuvia juttuja;) He he hee….

  2. cele June 15, 2006 / 12:52 am

    Heh. Sulla ainakin riittää arkistoa läpikaluttavaksi joksikin aikaa. 🙂

  3. Lintu75 June 18, 2006 / 12:11 am

    Välillä on käynyt mielessä, että olisi hauska laskea paljonko ohjeita on tullut laitettua, lokakuussa voisi olla hyvä aika tehdä pieni laskutoimitus, kun vuosi tulee täyteen=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *